Lite halvseg :( :)

Typisk måndag efter en tävlingshelg med tattarliv :)))))  Det är ju alltid hur kul som helst, men på måndagen är jag inte så näsvis.......typ lite lagom slut i rutan...
 
Idag fick jag i alla fall köra över till Öland innan nio, för då skulle Prinsessan Wilma få massage efter helgens bravader....lika bra att kolla upp ordentligt efter helikoptersprånget i fredags :) Men precis som duktiga Marianne som har kollat henne i helgen kunde Cina konstatera att hon var mjuk och fin, bara lite öm på något ställe i ryggen och spänd på vanliga stället i nacken - lite massage och lite nålar och vår fina raring är på banan igen :)))))
Skulle försöka använda hjärnkontoret till något bra idag, men dessvärre funkar det inte däruppe - hahaha! Började klura på detta med TR och så....men blev trött och tog en timmes powernap på dagen - hahaha!
 
Har haft träning ikväll på utebanan för första gången i år och lika underbart som det är att få flytta in på hösten - lika underbart är det att hålla träning utomhus på våren :))))
 
Imorgon blir det möte med Monica ang Brunnshoppets jippon och sponsorer i juni och sedan en hundrunda med Benthe :)
 

Kommentarer
Postat av: Benthe

:-D

2014-04-14 @ 22:50:23
Postat av: Ida

Aaw, sötnosar!

2014-04-14 @ 22:59:07
URL: http://tobehappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0