Söndag 13 april :)

Hemma efter roliga dagar med bra tävlingar i Ljungby :)  Alltid roligt och lätt att vara domare/överdomare hos rutinerade klubbar och klubbar där man varit och dömt massor av gånger:)  Skulle kanske vara spännande att få döma lite på andra tävlingsplatser där man aldrig varit innan - ny utmaning kanske :)
 
I gårdagens 125 gjorde Ebba en jättebra runda, dock var Wilma i starkaste laget, men hon lyssnade i alla fall lite......tillräckligt för att vara dubbelnolla och gå upp i ledning :) Fem ekipage återstod efter Ebbas runda och det var fyra placerade....fyra gick förbi....snöpligt, men prestationen var lika bra för det :)))))
 
Idag var vår lilla ädla prinsesshäst lika stark som en pansartruck och lyssnade inte ett smack inne på banan! Jättefin på framhoppningen, men väl inne på banan blev hon bara vrålstark och bet sig fast i bettet och bara drog iväg på alla hinder......fyra bommar föll och det var inte kul! MEN - vi har i alla fall en häst som VILL hoppa och tycker det är vansinnigt kul, men när det ligger på 130 och distanserna måste stämma, då är det bra om pållen är reglerbar och lydig mellan hindre.....
 
Jaja, bara hem och jobba vidare! Ska prova ett kombinationsbett, inget kul att behöva slita och dra!
Men vet ni....vi älskar vår fantastiska lilla krigare till häst, hon är lite kall i benen när hon vill för mycket, så det gäller att hålla henne på mattan - hahaha!
 
Lördagskvällen tillbringade vi i familjen nilssons husvagn och jag har helt ärligt faktiskt lite träningsvärk i magen idag!! Skrattade så jag skrek åt underbara roliga marikeeeeeee - hahaha!
 
För en rolig helg tackar jag och vet ni en sak till?  Jag är så lyckligt lottad som får tillbringa så mycket tid tillsammans med min underbara dotter - alltid en ren fröjd att vara mamma till henne! :D <3

Kommentarer
Postat av: Ida

Snygg!

2014-04-13 @ 22:47:46
URL: http://tobehappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0