Tacksam :)

I dag är det en så där underbart härlig dag och jag känner så mycket tacksamhet :)
Blir alldeles varm i hjärtat av lycka när jag tänker på hur bra vi har det!
Tacksam för livet, för en underbar familj, för fina vänner, för ett underbart jobb, för hästar och hundar osv
 
Våren är verkligen på ingång - jaja det är klart att det kommer skitdagar hit och dit igen - men varje sån här dag värmer i en vecka minst!
 
Denna bilden på bästa vännerna Ebba & Emma med sina goa hästar som oxå är bästa vänner Wilma & Monja, värmer oxå alldeles otroligt! <3
 
Träffade min skol & stallkamrat från förr nu i eftermiddags och tog en hundrunda på gamla bekanta stigar runt Svensknabben. Vi träffades som hastigast för ca 8 år sedan och dessförinnan har vi inte träffats sen slutet av 70-talet och när vi träffades idag kändes det som att vi alltid umgåtts! Visst är det märkligt! Kan konstatera att vi har ju en historia från ett antal år på 70-talet gemensamt och det kändes som att "Hallå" - vart tog dom andra åren vägen!  Fantastiskt roligt och varmt och trivsamt och hade det inte varit för det fantastiska fenomenet Facebook, så hade ju våra vägar förmodligen inte korsats kanske!? Länge leve FB :)))))
 
Min stegräknare har jobbat idag och mina stackars hundar är väl nästan i chock :))  TRE promenader har det blivit idag - och det är såklart normalt för många hundägare - men mina jyckar är inte vana vid någon regelbundenhet - hahaha!  Periodvis rastar jag dom med promenader, men för det mesta är dom med i stallet och springer lösa och andra dagar är dom bara ute i trädgården - lika glada för vilket som :)
Stegräknaren hetsar tävlingsmänniskan i mig att pressa mig lite till, att inte vara nöjd! Har bestämt att 10000 steg/dag ska det bli och allt annat är bonus :D Idag blev det drygt 16000 :)
 
Ebba var ute på en härlig runda med Wilma medans jag promenerade bland blåsipporna :)
 
Efter räkor, sallade, senapsbröd & lättöl, ska jag nu planera helgens hoppkurs och smutta på mitt goda rödvin och snaska i mig lite mörk choklad - oxå livskvalitet!
 
FÖR EN UNDERBAR DAG TACKAR JAG :)
 
 

Kommentarer
Postat av: majsan

Härliga tjejer både pållar och fröknar. Såna dagar när tacksamhet gör sej påmind är viktiga. Då först ser man hur bra man har det

2014-03-28 @ 23:05:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0