Vackra sol....:)

"Vackra sol, är det du...vi har glömt hur du såg ut, men värmen väcker en aning...mmmmm"
Dan Hylanders 21/3 - underbar låt!
 
Och idag känns det som att man vill "dansa utan skor" :)))))
 
Tänk vad vädret gör med oss! 
Mörkt och blåsigt och kalt och dystert - då är det lätt att bli dyster, men sen kommer solen och då vill man plötsligt ta sig för saker!
Hundrundan i morse blev enkel och lite längre än vanligt i det fina vädret, fick tom lite energi att damma av värsta eländet i huset - hahaha!
Skulle nog gärna ha någon anställd som kom och städade varje vecka.......vore en dröm!  Med två ständigt fällande små raringar i detta hus är det dessvärre ständigt ofräscht....sorry :(  Hundar drar ju som bekant in en del skit förutom alla hår dom tappar....inte kul alls! Dock har det blivit bättre sedan jag börjat helklippa dom mellan varven - mycket mer lättskött!  Som tur är lever jag sedan många år tillbaka efter frasen: "Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete!" :)))))
Våren ÄR faktiskt här!
 
Ska snart iväg på ytterligare en härlig hundrunda i det fina vädret - denna gång med en vän från 70-talet! Ska bli jättetrevligt - har knappast träffas något på alla dessa år, men med en del människor känns det som att man känner varandra trots att många år passerat!

Kommentarer
Postat av: majsan

Är det ett grönsaksland dom skymtar fram??

2014-03-28 @ 23:16:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0