Funderar vidare :)

Ser på något vis lite ljusare på ridsporten idag :)
 
Underbar helg med träning för Tobbe i två dagar - lika roligt att följa varje gång - och så lite solhäng på altanen och idag blev det lite tävling med fin Wilma och sedan hann jag se några av ungarna på fälttävlan oxå!
 
Denna helgen har det förutom Tobbeträning på Öland, varit Arnoldträning utanför Kalmar och Annsieträning i Nybro! Vilket härligt utbud i vår avkrok vad det gäller ridsport - dessutom tredagars tävling på Kalmar HSK och fälttävlan på Udden!

Så skulle vi ju ha det jämt - hahaha!  RIDSPORT ÄR FANTASTISKT ROLIGT JU!!!
 
 
I förmiddags när vi gick hemma och tog det lugnt sa jag till Ebba, att så här har skåningarna det ofta!  Nära till många tävlingsplatser - vi hade ca två mil idag - lagom! 
Ebba startade bara en klass - 120 - eftersom vi tränat två dagar, och Wilma var jättefin och lydig! Hoppade med mycket luft på framhoppningen - vilket hon nästan aldrig gör :) Ebba red bra, tyvärr två ner, men övriga språng bra och stabil och fin rytm - härlig känsla!
Ska bli så roligt att styra bilen mot Västervik på torsdag för utomhuspremiär - vi har alltid gillat att tävla där! Trevlig tävlingsplats med stor och bra grusbana, bra och hyfsat billigt och dessutom kan vi bo på plats :D   Beställer oxå fint väder :D
Kom på att vi oxå kan åka och hälsa på vår förra ponny T-Tezz som bor i Gamleby!
 
Nu har jag fått ny energi över helgen med all sol, så nu jobbar vi vidare med alla frågor inom ridsporten och som sagt - bara framåt och skit i det gamla!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0