Helg i Jönköping :)

Har varit i Jönköping sedan i fredags och har haft en mycket trevlig helg! Vi bor hos en familj vars dotter var på vårt konfirmationsläger för två år sedan - en riktigt härlig familj :) Har ätit som om vi bott på hotell! Vi bor "mitt ute i skogen" och jag var ute för en halvtimme sedan och morgonfodrade - mysigt:)
 
Lördagens 120 var helt ok - tyvärr ett ner på första hindret, dock kändes Wilma lite stark och hon hoppade inte riktigt upp sig.   Inför 130 var det ju bara att ta nya tag. Framhoppningen blev snabbt tung och upptrampad framför och bakom hindren och väl inne på banan fick Ebba jobba på mer an vanligt.....kändes som att Wilma nästan fastnade i upphoppet - resultat fyra nerslag....inte så kul, men vi funderar på om det är fibersanden hon är så ovan vid.......hon kändes seg i benen.
Nåväl, på kvällen trimmade Ebba henne 20 minuter och då var hon hur fin som helst, så nu ska vi snart iväg och idag blir det en 125 :)  Wilma får ju vänja sig vid fibersand...till helgen är det Ljungby och dom har just lagt in nytt underlag!
 
Det var rätt kallt och blåsigt igår, så vi tillbringade många timmar i värmen i cafeterian :) Vid fyratiden preparerade dom banan inför 140 och det vibrerade i hela ridhuset, fönstren skallrade i cafeterian och plötsligt så flög massor av tavlor på lektionshästar genom tiderna på JFK rätt ner på golvet och på borden - helt sjukt! det var som en mindre jordbävning. 10 sekunder tidigare satt jag på stolen vid fönstret.....den slogs omkull och glassplitter for överallt! Spännande att vara på tävling - kanske införa hjälm även i cafeterian :)))))
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0