Vilken härlig dag :)

Solen har gassat från en klarblå himmel hela dagen och jag har varit på ponnytävling i Torestorp - tror ni att påskafton kan firas på bättre sätt för en äkta ponnynörd? nepp - det kan det inte - hahahahaha! :)))))
 
Dagen blev dock två timmar längre än vad jag hade beräknat.....lite för långa bansträckningar i förhållande till antalet starter bidrog nog till detta. Funktionärerna jobbade på så mycket dom kunde och som överdomare tycker jag att allt har fungerat mycket bra, utom tidsplanen då:)
Men å andra sidan vet man att det kan dra ut på tiden dessvärre och jag kan inte tänka mig att de som tillhörde lagryttarna hade bokat in något påskfirande ikväll i alla fall.....jag hade beräknat start i LB:n till 15.00 och den startade 16.00 och sedan en lagklass på det med laguppställningar som kommer in först när LB:n är avslutad....inte lätt att vara snabb då :)
 
Jag hoppas i alla fall att alla har haft det lika roligt som jag idag - många riktigt fina ritter och så klart en del lite mindre bra där ungarna rider i för högt tempo, men på det stora hela var det helt ok :) Med mer rutin brukar det bli bättre och alla är vi ju barn i början :) Alla försöker så klart att rida sitt bästa!
 
"Mina" goa ungar från Torestorp blev idag 2:a i div 1 och är i delad serieledning inför sista omgången!
 
Just det - känner du till den relativt nya hästsajten  Horsemarket ?
Titta in där när du ska köpa/sälja häst eller utrustning - ser riktigt bra ut!
 
Nu får det bli ett glas rött innan John Blund får komma och sedan blir det ytterligare en dag på tävling imorgon - då lokal hästhoppning :)
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Ååh, vad härligt!

2014-04-19 @ 21:48:36
URL: http://tobehappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0