Lördag 29 mars :)

Så otroligt mörkt det egentligen är överallt när nu alla släcker ner under en timme!!  Man ser ju inte handen framför sig - lite spökaktigt sådär :D Var ute på balkongen en sväng och vilken stjärnklar kväll - helt fantastiskt!
 
I morse gick jag nära 6300 steg på min hundrunda - oj så duktig jag kände mig - hahaha! Sedan blev det vår nya pensionärssyssla - lösa
Underbart foto som duktiga Henke tog idag efter dagens träning på mina två älsklingar <3
 
Melodikrysset i sängen, behagligt tillbakalutad på några kuddar och en stor kopp kaffe i handen :) Gert fick dessvärre ge sig iväg och jobba - typiskt när vi var lediga och hemma samtidigt!
Slappade ett par timmar innan Ebba och jag drog till stallet.
Mockning och lite annat smått o gott stod på agendan och sedan lastade vi in Wilma för en ca 8 minutersfärd i transporten till ridhuset i Algutsrum där jag hade kurs :)
 
Ebba red Snobben (Mistys Ronaldinio) i första gruppen och han var riktigt fin - blir lite tokstark och obstinat ibland, men på det stora hela jättefin!
I andra gruppen red hon Wilma som oxå var rätt lugn och lydig :)
 
Vi hoppade Jump Clubs övning som låg på nätet  - småhinder på böjda spår - blev en mycket bra övning :)  Så roligt att se hur lätt barn och ungdomar har för att förbättra och förändra brister - några enkla tips och: vips så bara gör dom rätt!  Dom är fantastiska!
 
Tänker ofta att tänk om alla ungar kunde gilla skolan lika mycket som dom gillar sin hoppträning!  Så lätt det är att kommunicera då!  Självklart måste läraren oxå gilla sitt jobb och sitt ämne - då smittar ju intresset av sig!
 
I morgon blir det banhoppning hela förmiddagen :)))
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0