Träning för Tobbe :)

Skrev just ett långt inlägg....och sedan la datorn ner.....MEN - nu har vi satt kontakten i väggen, men inlägget är så klart väck...provar igen!
 
Dagens Tobbeträning var toppenbra som vanligt! Vad som gör Tobbe så jäkla bra? Jo, det är kombinationen av kunskap, coaching, pedagogik, kärlek för hästen & sporten, glädjen han undervisar med och det enorma drivet han har!  Han låter lika engagerad oavsett vem som hoppar och oavsett nivå och det är viktigt!  han tänjer på gränserna på ett mycket bra sätt, synliggör problemen och ser till att ryttarna får lösa dom!
 
Framridning :)
 
Ebba & Wilma avslutade dagens träning med en runda på 130-140 och dom gör det så himla bra! Det Ebba så klart behöver träna mer är just att rida på större hinder och behålla lugnet hon har när hon rider på 120 :)
 
Oxer som uthopp i kombinationen - 140 - lätt som en plätt :) Underbara Wilma <3
 
Wilma är en fantstisk häst som bara vill arbeta och som alltid vill göra rätt!  Är så otroligt glad att just vi hittade och köpte Wilma!
 
Nu dröjer det sex veckor innan Tobbe kommer igen - hade gärna haft honom här varje vecka - hahaha :)
 
Imorgon blir det tidig uppstigning för domaruppdrag i Tingsryd - tävlingsstart 8.30...........bara att le och se glad ut :)
Ska i alla fall bli kul att åka till Tingsryd - alltid lika trevligt att vara där!
 
See you! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0