Denna dagen....:(:)

Vaknade i ett soligt Västervik och morgonfodrade vid halv sju :) Solen lyste in i Prinsessan Wilmas box :)  Mycket mysigt!
 
Dagens 120 blev dock ingen rolig historia......jättefin Wilma på framhoppningen, men typ sista sprången började hon dra iväg och väl inne på banan var hon som en tiger.....tre nerslag är inte kul.....snabbast tid......tiden är oviktig.....bara en måttstock på att egentligen ser det inte ut att gå fort - men hon bara sträcker ut sig och länger sprången och slutar att lyssna! Öronen framåt - JIIIIHAAAA - här kommer Wilma Flintstone! :)
 
Jaja - bara att gilla läget - på med babypelhamet igen till 130 och där var hon återigen superfin på framhoppningen!
Inne på banan var hon lydig och fin tills efter kombinationen....då blev hon stark och sedan gjorde Ebba några pilotmissar, så tre ner även här, men en mycket bättre runda! Nöjda - så nöjd som man kan vara efter tre ner, med det kändes bättre för Ebba och det såg bättre ut :)
Tur vi inte är på Baltic Cup i Danmark och river hinder i alla fall - hahahahaha!
 
Vi har ju lite som mål att försöka samla poäng i 120 och 125 till Falsterbos Amatörtour, men efter dagens rundor kände vi att det inte spelar någon roll :)  Ebba byter morgondagens 120 till en 130 och känner att hon vill träna på att tävla mer på den höjden - får vi mer poäng i resterande 120-klasser fram till 17 juni så får vi, annars är det som det är!  Alltså - nya friska tag imorgon! :)))))
 
Idag lanserades Svensk PonnySport sin hemsida www.svenskponnysport.se för allmänheten och jag hoppas verkligen att folk tar sig tid att sätta sig in i alla dokument som finns att läsa där! 
Jag vet - dom är många och dom är långa, men där framgår tydligt vilket jobb som gjorts inom denna organisation det senaste halvåret - många genomtänkta och konstruktiva förslag som lämnats till SvRF.  Alla som bara tycker att vi gnäller och skäller - sätt er in i detta så kanske ni förstår frustrationen!
 
Jag gillar inte på något sätt att vi skriver negativt om SvRF - jag anser att det ger sig självt när man läser - alla får tycka vad dom vill. Jag tror inte på smutskastning oavsett om den är befogad eller inte. Nu vill vi bara framåt! Jag säger det igen.....LÄS ALLA DOKUMENT och all info från möten och SPS idéprogram....då hoppas jag att det hela klarnar!
 
En fantastiskt god grillmiddag har vi haft ikväll tillsammans med Johanna & Margreth och nu sitter vi på våra madrasser på golvet med varsin dator på magen - hahaha - det glamour(l)ösa ryttarlivet :)))))
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0