Om ni visste bakgrunden......

Svensk PonnySport jobbar på - har gjort hur mycket som helst för ett samarbete med SvRF, men utan respons.
 
Nu efter senaste skrivelsen från vår FB-sida som nu ligger på Tidningen Ridsport och Hästmagazinet, går engagemanget högt - vi är bortskämda ponnyföräldrar som inte vill att ungarna lär sig rätt, vi vill bara att ungarna gasar för fullt och plockar blågula, vi bara gnäller......näää...inte riktigt va!?
 
Vi vill att ponnyryttare över HELA Sverige ska ha samma möjligheter att kvala till SM, dessutom vill vi inte att det ska vara tusen kval till ALLT - som någon skrev: ponnytiden består bara av en massa kval hit och dit och när man väl är färdigkvalad har man vuxit ur sin ponny och det är dax att byta!
 
Mindre krav - vi kan inte jämföra barn/ungdomar mot toppryttare - gärna stilbedömning som utbildning, men framför allt: utbilda många fler kompetenta stildomare - ha en röd tråd - utveckla systemet INNAN det lanseras stilcuper till höger och vänster! 
 
SPS har programförslag som lagts fram till SvRF och det gillades.....men sedan dissades allt.......förklara det den som kan.
 
Snart ska ni alla få möjlighet att se vad som händer - hemsidan är på G - håll ögonen öppna :) 
 
Jobbigt när man inte fattar....eller......Ebba & jag vilse i pannkakan på väg till Flyinge i februari :)
 
Jag känner mig rätt blåst idag.....haft träningar i ökenstrorm - hahaha! Dessutom var de i vanliga fall trevliga ponnisarna i första gruppen brunstiga och ville inte alls som dom stackars piloterna :( Men alla kämpade på som vanligt - goa ungar som verkligen gör så gott dom kan och försöker göra rätt :) All cred till er! <3
 
Nu är Ebba och jag med Prinsessan Wilma på plats i Västervik och imorgon  blir det 120 och förmodligen 130 oxå - håll tummarna! :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0