Såå himla glad :)))

Vilken dag!!!
 
Goaste ponnygänget från Torestorp-Kristvalla RF höll ordning på sina orutinerade nerver (på denna nivå) och blev tvåa i dagens tredje omgång av divison ett hoppning som gick i LA - en debutant i förstalaget och en i andralaget! :))))  
Detta betyder att dessa härliga "ungar" ska hoppa i Elitserien 2015!!!!  Det är ju så totalt galet roligt så det inte går att beskriva!  Jag har och/eller har haft gänget i träning i flera år och vet hur dom kämpar på med sina ponnyer och dom är såå värda denna framgång!  Jag är väldigt stolt över att få vara en av dessa "ungars" tränare :)))))
 
Grattis bästa TORE-gänget - ELITEN 2015 :)))
 
Man kan lugnt säga att detta gänget har världens laganda och är verkligen ett riktigt kompisgäng med superhärliga "ungar" och störtsköna föräldrar som alltid har roligt tillsammans!  Fortsätt så :)))))))
 
Ebba och Wilma avslutade helgens tävlingar i Västervik mycket bra i en 120!  En bom föll tyvärr i fas två, annars hade tiden räckt till en tredjeplats! :)))  Erfarenhet fick vi med oss hem efter banor som kanske i sig inte var så svåra, men som blev svåra på V-viks "kuperade" grusbana :)))   Vi har bott helt ok, sovit som stockar, ätit lagom gott och haft det väldigt avkopplande!
 
Vi drog hemåt direkt efter 120 idag, stannade till utanför hagen och släppte ut Wilma och hann upp till Borgholm lagom när C-ponnyerna hade börjat sin laghoppning!  Riktigt roligt att vi hann dit och fick se TORE ta totalsegern "live"!
 
Väl tillbaka i stallet igen passade jag på att mocka det mesta klart i hagen (vet inte när någon mockade den sist....har inte haft den så länge) och Ebba tömde och smörjde av allt vi haft med oss!
 
Gulligaste Calle bjöd på Pulled Pork när vi kom hem, så nu blir det att slappa resten av kvällen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0